ACE
Componentes de Automatización

Projecte de màquina de xocolata en la indústria alimentària

Novetats Acesa


marcador



Projecte de màquina de xocolata en la indústria alimentària

29/09/2022

En aquest projecte de bany de xocolata treballem conjuntament per a aconseguir un control correcte de la temperatura de la xocolata en tot el procés de producció.

Per a això, en aquesta aplicació es va utilitzar un PLC i una pantalla de la sèrie STU de 3,5”. Es realitza el control de la temperatura de la xocolata que es bolca en una tolva per fondre-la, barrejar-la i omplir els motlles.

Una vegada està la tolva plena de xocolata comença el procés d'escalfament. I quan arriba a una certa temperatura el mesclador es posa en funcionament.

En el moment en que la xocolata està llesta, l'operari dona l'ordre d'abocar la xocolata mitjançant un pedal. En aquesta aplicació la part més important és mantenir la temperatura de la xocolata constant tant en la tolva com en la canonada i això s'aconsegueix gràcies a uns llaços de regulació.

Coneix els detalls tècnics del mateix aquí

Aportem el nostre suport i experiència en els projectes d'automatització i els nostres 35 anys d'experiència ens avalen per a oferir des del subministrament del producte fins al suport en el disseny, programació, integració i servei post-venda.








Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i tècniques, tractant dades necessàries per a l'elaboració de perfils basats en els teus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències des de 'Configuració de cookies'.
Configuració de cookies