En aquest projecte de bany de xocolata treballem conjuntament per a aconseguir un control correcte de la temperatura de la xocolata en tot el procés de producció.
Per a això, en aquesta aplicació es va utilitzar un PLC i una pantalla de la sèrie STU de 3,5”. Es realitza el control de la temperatura de la xocolata que es bolca en una tolva per fondre-la, barrejar-la i omplir els motlles.
Una vegada està la tolva plena de xocolata comença el procés d'escalfament. I quan arriba a una certa temperatura el mesclador es posa en funcionament.
En el moment en que la xocolata està llesta, l'operari dona l'ordre d'abocar la xocolata mitjançant un pedal. En aquesta aplicació la part més important és mantenir la temperatura de la xocolata constant tant en la tolva com en la canonada i això s'aconsegueix gràcies a uns llaços de regulació.
Coneix els detalls tècnics del mateix aquí
Aportem el nostre suport i experiència en els projectes d'automatització i els nostres 35 anys d'experiència ens avalen per a oferir des del subministrament del producte fins al suport en el disseny, programació, integració i servei post-venda.